19 mei 2017

Onderwijsavond in De Steiger

 

MENEN. Op maandag 22 mei komt Vlaams minister Hilde Crevits naar CC De Steiger op uitnodiging van de lokale CD&V-afdelingen Ledegem, Menen, Wervik en Wevelgem.

“We werden vaak aangesproken door leerkrachten die zich afvragen hoe het onderwijslandschap er momenteel uitziet. Vragen waar wij niet meteen een antwoord voor klaar hadden. Daaruit is het idee gegroeid om de Vlaamse minister eens zelf uit te nodigen voor een onderwijsavond, dit in samenwerking met de afdelingen van Ledegem, Menen en Wevelgem”, aldus gemeenteraadslid Bercy Slegers uit Wervik.

“Iedereen is vanaf 19 uur welkom. Niet alleen leerkrachten, maar ook leden van ouderraden, ouders en andere geïnteresseerden. Wel moeten de vragen vooraf aan de minister overgemaakt worden. Je kan de vragen mailen naar info@bercyslegers.be of naar mezelf via maxy.lisa@yahoo.com”, aldus Lisa Maxy, die het geheel coördineert.

Om de avond in goede banen te leiden, deed men beroep op Dennis Dejonckere die als moderator zal optreden. Na het informatieve gedeelte, die anderhalf uur zal duren, wordt iedereen nog uitgenodigd voor een glaasje. (WO)

Inhoud ↑

Categorie: 
 

Volg mij ook via

twitter

Foto's op Flickr

www.flickr.com
hilde.crevits' items Go tohilde.crevits' photostream